Läsarfråga

Satellitmeddelanden utan förhinder

Vad händer med bullitts satellittjänst när företaget gått omkull? Vi svarar.

Fråga: Jag köpte en Motorola Defy Satellite Link för att kunna skicka textmeddelanden när jag seglar. Nu har jag förstått att Bullitt som står för satellittjänsten gått omkull. Är det bara att slänga pucken jag köpt nu?

Elias och Erik svarar: Visserligen har Bullitt gått i konkurs men satellitmeddelandetjänsten drivs numera vidare av bolaget RCD 2023 Limited och fungerar som tidigare oavsett om du använder Motorolas GPS-puck för Ios och Android eller om du har telefonerna Cat S75 eller Ulefone Armour 23. Detta bolag har sagt att de fullföljer ingångna avtal och för de som tecknar ett nytt abonnemang idag gäller de priser som visas på tjänstens hemsida på https://bullitt.com/en-us/plans/ 

Det här är ett utdrag ur en artikel som tidigare publicerats exklusivt för Plus-medlemmar på Mobil.se. Här kan du bli Plus-medlem och därmed få direkt tillgång till alla artiklar på Mobil.se och dessutom ta del av förmånliga erbjudanden och rabatter. Som plusmedlem så får du samlade tips och många andra fördjupande, vägledande artiklar. Hela artikeln hittar du här.