Ljud för små öron

Nya juniorlurar från JBL

Hörlurar för barn handlar om mer än bara storlek, men det hindrar inte JBL från att lansera tre nya modeller.

Barnlurar skiljer sig en del från “vuxenlurar” med andra krav och begränsningar, inte enbart när det gäller fysiska storleken, något som JBL har tagit fasta på med sina nya juniorlurar JBL Safe Sound. Det omfattar tre nya lurar i form av JBL Junior 470NC, JBL Junior 320BT och JBL Junior 320 som är anpassade för barn i åldrarna 3-8 år. 

Den enklaste modellen är JBL Junior 320 som använder sladd och har en volymbegränsning på 85dB vilket klassas som den högsta säkra volymnivån för barns öron. 

Både JBL Junior 470NC och JBL Junior 320BT är trådlösa med upp till 50 timmars batteritid, men kan även använda sladd för laddning och lyssning. 470NC har dessutom aktiv brusreducering som gör att barnet får en mer privat atmosfär och kan lyssna med lägre volym eftersom omgivningen dämpas. 

JBL Junior 470NC och JBL Junior 320BT kan anslutas till JBL:s app så att föräldrar kan se volym- och aktivitetsindikationer i realtid, samt få dagliga eller veckovisa aktivitetsrapporter om volym och tidsexponering. 

Lurarna finns tillgängliga nu med en prislapp på 300 kronor för JBL Junior 320, 500 kronor för JBL Junior 320BT, och 800 kronor för JBL Junior 470NC.