Samsung Kalender

Vad skiljer Samsungs kalenderapp från Googles? Vi förklarar

Samsung har en egen kalenderapp som skiljer sig från Google Kalender. Vi förklarar hur.

Samsung har en egen kalenderapp som i deras system ersätter Google Kalender, även om du kan välja att ladda ner och installera Google Kalender också. Funktionellt är den snarlik Googles kalender med månads, vecko agendavy med mera, med kosmetiska skillnader i presentationer, och det är en smaksak vilken man föredrar. Samsungs kalender kan synka både mot Googlekalendern och mot Samsung Cloud om du föredrar att inte ha din kalender synkad mot Google.

Skillnader mot Google Kalender: Den främsta skillnaden är att du kan köra Samsungs kalender och synka den utan att göra det mot Google om du föredrar det. Samsungs kalenderapp är också integererad med påminnelseappen Reminder.

Det här tipset har tidigare publicerats exklusivt för Plus-medlemmar på Mobil.se. Här kan du bli Plus-medlem och därmed få direkt tillgång till alla artiklar på Mobil.se och dessutom ta del av förmånliga erbjudanden och rabatter. Som plusmedlem så får du samlade tips och många andra fördjupande, vägledande artiklar. Tipset publicerades ursprungligen här när vi gav plus-medlemmar tips på unika funktioner för Samsungs mobiler.