Flytta innehållet mellan mobiler

Vad gör Samsung Smart Switch? Vi förklarar

Undrar du vad funktionen smart Switch gör i samsungs inställningar? Vi förklarar.

Samsung Smart Switch är ett sätt att föra över innehållet från din gamla mobil till din nya. Inställningar och sånt kan du ju synka med Samsung Cloud, men med Smart Switch kan du föra över även bilder, musikfiler, ja helt enkelt allt du har i din gamla mobil. Viktigast är kanske att det fungerar även om du har en Iphone. Då letar telefonen upp motsvarande appar till de du hade i Iphone i Play Store och installerar. Det fungerar inte hundraprocentigt men är imponerande nog och spar mycket arbete.

Skillnader mot Switch to Android: Googles motsvarighet klarar inte av att föra över lika mycket innehåll, men framför allt kan du än så länge bara föra över data till Googles egna Pixel-mobiler.

Det här tipset har tidigare publicerats exklusivt för Plus-medlemmar på Mobil.se. Här kan du bli Plus-medlem och därmed få direkt tillgång till alla artiklar på Mobil.se och dessutom ta del av förmånliga erbjudanden och rabatter. Som plusmedlem så får du samlade tips och många andra fördjupande, vägledande artiklar. Tipset publicerades ursprungligen här när vi gav plus-medlemmar tips på unika funktioner för Samsungs mobiler.