Samsung-funktioner

Vad är Länk till Windows? Vi förklarar

Undrar du vad funktionen Länk till Windows i din mobil gör? Vi förklarar.

Länk till Windows är egentligen inte en Samsungfunktion utan en Microsoft-app, men genom Samsungs och Microsofts samarbete är Länk till Windows dels inbakat i systemet, dels får du lite utökad funktionalitet.

Länk till Windows går ut på att koppla ihop telefonen med en PC med Windows via bluetooth. När du gör det får du bland annat möjlighet att se mobilens aviseringar på datorn, och du kan svara på SMS och andra chattmeddelanden med datorns tangentbord, och du kan bläddra i mobilens bildgalleri (men denna funktion är rätt begränsad).

Med en Samsung-mobil kopplad med Länk till windows kan du dessutom köra appar i fönster på din PC. Du får dock vara beredd på att det blir en del fördröjning i responsen i apparna.

Här förklarar vi Länk till Windows lite mer utförligt.

Det här tipset har tidigare publicerats exklusivt för Plus-medlemmar på Mobil.se. Här kan du bli Plus-medlem och därmed få direkt tillgång till alla artiklar på Mobil.se och dessutom ta del av förmånliga erbjudanden och rabatter. Som plusmedlem så får du samlade tips och många andra fördjupande, vägledande artiklar. Tipset publicerades ursprungligen här när vi gav plus-medlemmar tips på unika funktioner för Samsungs mobiler.