Prioriterade konversationer

Tips: Välj vilka aviseringar som är viktigast

I Android kan du välja vilka aviseringar som ska ha företräde.

Om du får mycket aviseringar från olika meddelandeappar där en del konversationer är viktigare än andra kan du ställa in så att dessa konversationer alltid lägger sig överst bland dina inkomna aviseringar. Det ställer du in genom att gå in på inställningar/aviseringar och välja prioriterade konversationer. Här ska du få upp alla färska konversationer i olika appar, och du kan välja vilka som ska prioriteras av dem.

På Samsung ska motsvarande inställning finnas under inställningar/aviseringar/avancerade inställningar/samtal. Här är det dock tomt när vi försöker använda funktionen. Vi har sökt Samsung för svar om varför det är så.

Det här tipset har tidigare publicerats exklusivt för Plus-medlemmar på Mobil.se. Här kan du bli Plus-medlem och därmed få direkt tillgång till alla artiklar på Mobil.se och dessutom ta del av förmånliga erbjudanden och rabatter. Som plusmedlem så får du samlade tips och många andra fördjupande, vägledande artiklar. Tipset publicerades ursprungligen här när vi gav plus-medlemmar tips för hur du hanterar aviseringar i Android.