Kamerawidgetar

Tips till Samsung: Skapa genvägar direkt till olika kamerainställningar

Du kan lägga till genvägar på startskärmen till mobilens olika kameralägen.

Nu kan du skapa snabbgenvägar till särskilda kameralägen i form av widgetar, så att du med ett tryck på skärmen kan komma till ett visst kameraläge, och även välja att spara bilderna i ett särskilt album. Du hittar widgeten genom att trycka och hålla på en tom yta på startskärmarna och välja widgetar, bläddra ner till kamera.

Du kan ge kamerawidgeten en egen rubrik, välja om det är frontkameran eller bakre kameran som används om det ska vara foto- eller videoläge, och det går att välja en bild som du har som bakgrund till widgeten. Väljer du ingen särskild bild blir det den senaste bilden i albumet Kamera. 

Det här tipset har tidigare publicerats exklusivt för Plus-medlemmar på Mobil.se. Här kan du bli Plus-medlem och därmed få direkt tillgång till alla artiklar på Mobil.se och dessutom ta del av förmånliga erbjudanden och rabatter. Som plusmedlem så får du samlade tips och många andra fördjupande, vägledande artiklar. Tipset publicerades ursprungligen här när vi gav plus-medlemmar tips på nya funktioner till Samsungs mobiler.