Läsarfråga

Så hittar du träningspassen i Samsung Health

En läsare hittar inte sina träningspass i mobilen. Vi svarar.

Fråga: Hej! Läste ett inlägg du har gjort angående galaxy watch 6, och samsung health. Jag lyckas inte hitta (har googlat utan resultat), vart man får fram sina gjorda och äldre träningspass i appen. Ser bara det jag senaste jag har gjort. Något du kan hjälpa mig att navigera fram.

Erik Mörner svarar: Ja, gränssnittet i den appen kan vara lite förvirrande. Om du klickar på de tre prickarna i övre högra hörnet, sedan Redigera Hem, sedan +-tecknet och väljer att lägga till så finns Träningshistorik där. Ser du inte det där kan du prova att se til att du har senaste versionen av appen. Det kan se lite annorlunda ut också, i en annan Samsung jag använder finns informationen istället under rubriken “Pass denna vecka”.

Det här är ett utdrag ur en artikel som tidigare publicerats exklusivt för Plus-medlemmar på Mobil.se. Här kan du bli Plus-medlem och därmed få direkt tillgång till alla artiklar på Mobil.se och dessutom ta del av förmånliga erbjudanden och rabatter. Som plusmedlem så får du samlade tips och många andra fördjupande, vägledande artiklar. Hela artikeln hittar du här.