Annons från Huawei

Huawei Health+ och Watch GT 5 – en perfekt kombination för hälsa och träning

Huaweis smarta klockor tillsammans med den tillhörande Huawei Health-appen på telefonen är en kraftfull kombination för att mäta och analysera dagens alla aktiviteter. Appen finns för både Android och Iphone får nu i samband med lanseringen av Huawei Watch GT 5-serien en utökad tjänst i appen. Huawei Health+ ger dig fler träningslägen, förbättrade övningar för avslappning och inspiration från olympiska guldmedaljörer.

Med en smart klocka från Huawei på armen är det enkelt att hålla koll på hälsan och registrera alla dagens aktiviteter. Med Health+ blir Huaweis redan avancerade hälsoapp ett ännu starkare verktyg för ett mer hälsosamt liv. Det kan vara cykelturen till jobbet, trapporna upp till kontoret och löpturen eller kanske yogapasset på kvällen – ja, även hur bra du sen sover när en späckad dag är över och det är dags att vila. Utan att du märker det mäter klockans sensorer kroppens signaler och hur mycket du rör dig. Klockorna i Huawei Watch GT 5-serien har också en batteritid på upp till två veckor för att kunna mäta aktiviteter och hälsa dygnet runt.

Läs mer om Huawei Watch GT 5-serien och köp hos Elgiganten

Klockan samverkar effektivt med Huawei Health-appen i din Android- eller Iphone-telefon. Insamlad data från klockan bearbetas och analyseras med avancerade algoritmer som tagits fram efter flera års forskning vid Huaweis egna hälsocenter. Allt presenteras sedan i tydliga grafer, diagram och rapporter som ger en tydlig bild av den personliga utvecklingen, visar trender över tid och förvandlar insamlad data till praktiska råd och insikter.

Arbetet Huawei gör i sina forskningscenter gör också att appen ständigt förbättras för att bli smartare och kunna ge träffsäkra individuellt anpassade förslag på hur olika prestationer kan förbättras. För vissa av oss är det kanske just den extra motivation som behövs för att röra på sig lite mer i vardagen och se hur det förbättrar hälsan. Och om träning redan är en del av din vardag gör kombinationen av Huaweis klockor och hälsoapp det enklare än någonsin att uppfylla nya träningsmål.

Förutom att analysera de fysiska aktiviteterna ger Huawei Health-appen även tips på hur du kan värma upp och stretcha efteråt. Den kan också användas för att hålla koll på sin menstruationscykel, mäta mängden kalorier du äter eller att bli påmind att dricka tillräckligt med vatten. 

Den som vill få ut ännu mer av Huaweis hälsoapp har nu möjligheten att bli plusmedlem och ta del av ytterligare fördjupande funktioner. Med Huawei Health+ ingår kurser där du får instruktioner i tydliga videoklipp och lär dig övningar som kan hjälpa dig att nå dina mål. Tjänsten ingår dessutom gratis i tre månader vid köp av en smart klocka från Huawei ur den nya Watch GT 5-serien. 

Då får du tillgång till träningslägen för bland annat yoga, styrketräning, hopprep, fitness och hälsa. Så oavsett om du vill lära dig stretcha på rätt sätt, bli starkare eller låta kroppen återhämta sig med avslappning har du övningar i olika svårighetsgrader så att de ska passa alla. Du kan hitta över 20 program för avslappning i Health+, då genom meditation eller andningsövningar. Utöver det kommer Huawei Health+ med en rad träningsplaner så att du med hjälp av olika träningsformer och schemalagda pass får hjälp att hålla dig i form eller utveckla dig inom en träningsform. 

För lite extra motivation för träningen kommer Huawei Health+ också med kurser där världsledande utövare av olika sporter och aktiviteter ger exklusiva tips. Bland urvalet hittas elitidrottare som olympiske guldmedaljören på långdistans Mo Farah och den indiske yogamästaren Master Kamal. 

Att en god natts sömn kan göra underverk för välbefinnandet känner alla till. Det är också viktigt för hälsan, och Huawei Health+ tar ett större grepp på förbättrad sömnkvalitet genom att kombinera olika kunskapsområden som terapi med musik, neurologi, och psykologi. Utifrån det har nya program för avslappning och sömn tagits fram baserat på musik och naturligt brus. Totalt 170 olika avslappnade ljud ingår i plustjänsten som alla gör det enkelt att slappna av efter ett träningspass eller en lång dag på jobbet. För att också få en så mjuk och avslappnad start som möjligt på dagen går det att välja ljud till väckarklockan som tagits fram för att stimulera hjärnaktiviteten under uppvaknandet. Med resultatet att du kliver upp mer utvilad och förberedd för dagens strapatser. 

Det gäller både för elitidrottare som siktar mot nya tuffa mål och vardagskämpar som behöver en liten push för att komma igång. Bredden på de utökade funktionerna erbjuder något för alla och mer därtill. Kanske kan du bland dem även upptäcka en helt ny passion?

Läs mer om Huawei Watch GT 5-serien och köp hos Elgiganten