Med inriktning på hälsa

Withings presenterar ny smartklocka

Efter sin smartklocka Scanwatch 2 presenteras nu Scanwatch Nova Brilliant Edition.

Publicerad Senast uppdaterad

Withings är nog mest känd av de flesta för sina olika hälsoprodukter som smarta vågar, blodtrycksmätare med mera, men har också rönt framgångar med sina smartklockor Scanwatch och Scanwatch 2.

Nu presenterar Withings den nya smartklockan Scanwatch Nova Brilliant Edition med nya och uppdaterade hälsomätningar. Dessa inkluderar medicinskt EKG, temperaturmätning, syremättnad i blodet (SpO2) och avancerad sömnanalys. Man har inte heller glömt träning, utan erbjuder mätningar för fler än 40 olika aktiviteter med tillhörande konditionsbedömningar.

ScanWatch Nova Brilliant Edition är en hybridklocka, det vill säga att den kombinerar fysiska visare med en liten oled-skärm, och klockan kommer i två versioner: en i titansilver och en tvåfärgad kombination i silver och guld. Boetten mäter 39 millimeter för att passa även smalare handleder. Den lilla storleken till trots har den en batteritid som enligt Withings själva ligger på upp till 30 dagar. 

Withings Scanwatch Nova Brilliant Edition blir tillgänglig i butik i november med en prislapp på 599,95 euro. Vilket som blir det svenska priset återstår att se.