700 kronor, ingen brusreducering

Sonys nya hörlurar WF-C510: In ear i kompakt design för mindre öron

Vi har flera gånger korat Sonys hörlurar som några av marknadens absolut bästa när det gäller både ljudkvalitet och effekten av aktiv brusreducering. Nu släpper de ett nytt par.

Publicerad Senast uppdaterad

De nya hörlurarna heter WF-C510, kostar 700 kronor och är av in-ear typ. Hörlurarna har en ny, kompakt design och ska därför passa även de med mindre öron bättre. Med en matt yta och en bredare knapp ska hörlurarna trots det lilla formatet vara enkla att hantera. De kommer fyra olika färger, blått, gult, svart eller vitt och har batteritid på 11 timmar. I de här lurarna blir vi dock helt utan brusreducering och lurarna har heller inte stöd för högupplöst ljud, båda saker områden Sony profilerat sig inom i dyrare modeller och som kraftigt bidragit till deras framgångar.

Det här är alltså ett tydligt budgetalternativ. Du kan personalisera ljudinställningarna med Sonys egen app och det finns funktioner för att lättare höra omgivningsljud trots att lurarna är slutna. 

WF-C510 går att ha anslutna till två enheter samtidigt och utöver generös batteritid kan de även snabbladdas så fem minuters laddning ger upp till 60 minuters lyssning. 

Säljstarten är i september.