Nu får storleken betydelse

Pixel Watch 3 får två storlekar

Den tredje generationen av Googles smarta klocka blir den första som kommer i två storlekar.

Publicerad Senast uppdaterad

Det är läckt reklammaterial för Googles kommande smartklocka Pixel Watch 3 som avslöjar en rad detaljer som den kommande modellen, inklusive att den för första gången kommer i två storlekar. 

Det är publikationen Android Headlines som publicerar att klockan kommer i storlekarna 41 och 45 millimeter att jämra med föregångaren som enbart kom som 41 millimeter. Pixel Watch 3 kommer att använda sig Googles så kallade Actua Display, en form av oled-teknik som ger ljusstyrkan upp till 2 000 nits toppljusstyrka på båda modellerna.

Batteritiden verkar bli i stort sett densamma för bägge modellerna – cirka 24 timmars användning med en alltid påslagen skärm påslagen eller upp till 36 timmar med aktiverat batterisparläge. Informationen säger också att modellen på 41 millimeter har 20 procent snabbare laddningstid jämfört med föregångaren. Troligtvis gäller samma hastighet även modellen på 45 millimeter, även att man inte kan jämföra med föregående modell eftersom det inte finns någon sådan. 

Man nämner även att Pixel Watch 3 kommer att kunna visa Nests dörrklockor och kameror på klockans skärm. Man ska även introducera en ny “Morning Brief” som ger en sammanfattning av dina viktigaste hälso- och fitnessmätvärden varje morgon, inklusive hur du sovit och dina förutsättningar för dagen. Det ska även lägas till nya träningsfunktioner. 

Nästa Made by Google-evenemang kommer gå av stapeln den 13 augusti, där man förväntas presentera bland annat Pixel Watch 3, Pixel 9-mobiler med mera.