Efter nya lurar visar man upp nytt OS

Nothing OS 3 har visats upp

Arbetet med nästa generation av Nothings operativsystem rullar vidare, och nu har man visat upp en del av vad som väntar.

Nothing har nu börjat visa upp sin kommande tredje generation av deras operativsystem Nothing OS. Mycket av det som visats upp kretsar kring det grafiska bättre animationer och övergångar, framför allt på låsskärmen, hemskärmen och bland inställningarna.

Låsskärmen kommer genomgå en större förändring där användaren exempelvis kan trycka länge på låsskärmen för att få upp en anpassningsmeny för att bland annat anpassa urtavlan och fler möjligheter att modifiera widgetar. Menyn för snabbinställningar erbjuder ännu fler anpassningsmöjligheter, och Nothing säger att användare snabbt kan lägga till eller ta bort ikoner, samt även expandera dem.

Man kommer även att inkludera AI i operativsystemet, bland annat för ”Shared Widgets”, som beskrivs som en portal mellan dig och en väns telefon.

Nothing räknar med att inleda en betatestning i oktober, för att sedan lansera den skarpa versionen av Nothing OS 3.0 i december.