På väg ut i världen

Honor Magic V3 lanseras globalt

I september kommer Honor att lansera sin extremt tunna vikbara Magic V3 på den internationella marknaden.

Publicerad Senast uppdaterad

Honor lanserade sin vikbara Magic V3 i Kina för en tid sedan, och snart är det dags för en internationell lansering. Företaget planerar att hålla ett evenemang under IFA-mässan i Berlin den 5 september där man kommer lansera Magic V3, MagicPad 2 och MagicBook Art 14. 

Fokus uppges ligga på den vikbara mobilen Magic V3 som har väckt en hel del uppmärksamhet för sin väldigt fysiska design. Mobilen mäter 9,2 millimeter i hopvikt läge, vilket kan jämföras med Samsung Galaxy Z Fold 6 som är 12,1 millimeter och Google Pixel 9 Pro Fold som är 10,5 millimeter. Detta trots att Magic V3 har ett batteri på 5150 mAh medan Galaxy Z Fold 6 har 4400 mAh och Pixel 9 Pro Fold har 4650 mAh. 

Tillgänglighet och internationella priser är fortfarande inte känt, men lär redovisas på IFA den 5 september klockan 14.00. 

Honor var tidigare ett varumärke under Huawei men såldes av och bildade ett eget bolag. Honor har varit borta från den svenska marknaden ett par år men håller nu på att återintroduceras, och deras mobiler finns hos bland annat Power. Om även Honor Magic V3 kommer till Sverige återstår att se.