Här ovanför kan du se hela presentationen i efterhand.
Vi rapporterade om alla nyheter här nedan minut för minut. Vill du läsa allt som hände i kronologisk ordning ska du börja läsa nedifrån.
20:28: Google Maps: Trafikolyckor rapporteras numera direkt i appen och det blir bättre information om kollektivtrafiken. Händer något i trafiken när du kör så varnar Google och uppdaterar rutten dynamiskt för att du ska kunna undvika olyckan och eventuella köer. Uppdateringen kommer i sommar.
20:25: Nya versionen av Google Maps för Iphone och Android får ett nytt lite uppdaterat utseende. Man kan enkelt få upp recensioner av platser man söker från både kompisar och proffsrecensenter. Zagat står för recensionerna i USA. Google köpte den tjänsten för ungefär ett och ett halvt år sedan. Starbucks är en av flera partners och kan ge rabatter direkt i appen.
20:02: Inom sök jobbar Google för att utveckla möjligheterna för att söka om personliga saker, som min resa, mina bilder, mina biljetter och ge mer utförliga och anpassade svar direkt på resultatsidan, det som kallas Knowledge Graph. Ännu ej på svenska dock. Google skaffar i alla fall en motsvarighet till Apples Siri. Via Chrome i telefon, dator och platta ska man kunna fråga och få svar direkt i ljudform. du ska inte heller behöva klicka för att börja fråga utan ska bara kunna säga ut i luften till exempel "Okej, google..." och sedan ställa frågan. I demonstrationen frågar en Google-anstäld datorn om saker att göra i Santa Cruz, med följdfrågor som hur lång bilresan dit från nuvarande position är. Svaret kommer både som ett visuellt sökresultat och talat. Det fungerar likadant i dator och mobil. Man kan även läsa in ett e-mail man vill skicka eller be telefonen att påminna dig om något du berättar för den. Tack vare integrationen med Gmail vet telefonen en hel del mer om dig än andra tjänster.
19:38: Kul igen: Hangouts! En app för att föra konversationer med text, bilder och video oavsett vilken plattform det handlar om. Oavsett om du eller kompisarna har Iphone, sitter vid datorn eller med din Androidtelefon eller platta. Det finns gruppmeddelandefunktioner och du kan se vilka som har läst. Genom att klicka igång ett videosamtal får alla ett gemensamt videosamtal. Appen finns idag för Ios och Android samt för webben.
19:21 Google Apps (alltså Gmail, Drive och så vidare förorganisationer och företag) används av många skolor och universitet framförallt i USA. Google Play for Education är en ny satsning där Chrome och Android ska Google ta en större plats inom utbildning. I Play for Education hittar man appar sorterade efter ämne eller årskurs. Läraren kan med ett par klick få en app, en bok eller en video från Youtube skickade till 500 elever i ett kick. Det kräver dock att alla elever har ett Google-konto. Allt det här öppnar i höst men utvecklare kan skicka in appar i sommar.
19:09: Med Chrome för Android ska man kunna ställa in så att innehåll anpassas och så bilder til exempel formateras om till ett annat smartare format som sparar cirka 50 procent av den data du laddar ner. Det ska även komma en smartare funktion för att handla i webbläsaren utan att behöva fylla i så mycket uppgifter i webbutiken.
19:02: Med Chrome vill Google ge dig en personlig och konsekvent upplevelse av webben oavsett om det är på datorn eller någon mobil enhet. Google ska alltså ta allt man kan göra på datorn i Chrome så att det även går i telefon och surfplatta i Chrome för Android. Inget tal om andra plattformar dock av uppenbara anledningar.
18:58: Android-biten av presentationen är över och nu går man istället över och pratar om Chrome.
18.54: En speciell Google-version av Samsung Galaxy S4! Som en Nexus i Galaxy S4 alltså. Bootloader olåst, operatörsolåst, 64 GB minne och den ska säljas 26 juni för 649 dollar i USA direkt från Google.
18:53Man kan lägga till valfria låtar till sitt eget bibliotek. Google har ju sedan tidigare erbjudit möjligheten att ladda upp musikfiler och sedan spela strömmat. Denna tjänst har dock inte funnits i Sverige. All Access finns i telefon, surfplatta och i datorn. Priset: 9,99 dollar i USA.
18:46: Japp. Google Play Music All Access! Google rekommenderar musik beroende på vad du gillar ocg har lyssnat på tidigare. All musik du ser kan du streama direkt. Du kan starta en radiokanal med relaterad musik utifrån vilken tillgänglig låt som helst.
18:45: Musik! Får vi höra om deras Spotify-utmanare nu?
18:42: Nu om den nyligen uppdaterade Google Play. Den är gjord för att anpassa sig efter vad du tidigare laddat ner och vad dina vänner gillat på Google Plus. Google kommer också utöka topplistorna för att visa fler appar anpassade för surfplattor och deras större skärmstorlke. Den nya designen på Google Play kommer även till webbversionen.
18:39: Betatestning av appar kommer kunna bli möjlig och utvecklare kan även sköta applansering i vågor med en grup användare i taget. Betatestare bjuds in via Google Plus.
18:34 I det som kallas Developer Console kan utvecklare få tips om hur de sprider sina appar till fler för att tjäna mer pengar. Där får man tips om hur man lockar fler, men det finns även möjlighet att få sin app översatt till olika språk. Man akn till exempel se att många användare man har kommer från Ryssland och då översätta den till just ryska. Här finns även en hel del statistik man som utvecklare kan ta del av och agera på.
18:31: För utvecklare finns ett nytt verktyg kallat Android Studio så att man direkt kan se hur den app man utvecklar ser ut på alla olika skärmstorlekar.
18:26: Under demot när de ska spela mot varandra kraschar spelen. Man kan bjuda in folk direkt inifrån spelet, när det fungerar. Det är inte optimala förhållanden med tusentals nätverksanslutningar i salen. Uppdateringen kommer idag för Froyo-enheter och senare och flera av spelen kommer ut direkt.
18:22: Google Play game services - den omtalade speltjänsten lanseras nu. Man kan börja spela i telefonen, spara och fortsätta i plattan. Det finns toplistor, achievements. Tjänsten fungerar även för Ios. Det här gör även att man kan spela multiplayer över nätet och bjuda in vänner. Du kan se både hur bra du är globalt och i jämförelse med dina vänner på Google Plus.
18:21 Om du klickar bort en notis som kommer i din surfplatta för till exempel ett nytt mail kommer det samtidigt även försvinna från din Android-telefon.
18:18 Om du loggar in på en ny webbsajt med hjälp av din Google-inloggning så kan du även välja att sajtens app automatiskt ska laddas ner till din telefon eller surfplatta med Android. Det märks att Google fokuserar mer på utvecklarna i år än på konsumenter som använder Android.
18: 15 Vi börjar med Google Play Services som är ett lager över Android och används av Google för att göra till exempel Google Maps. Men det finns även tillgängligt för utvecklarna på plats. Google utvecklar detta med mer tillgängliga positions-api för utvecklarna och de här ska även dra mindre ström. Geofencing innebär att telefonen kan känna av när den kommer in i eller lämnar ett definierat område. Det finns nu tillgängligt för alla apputvecklare.
18:13: 48 miljarder appinstallationer har skett via Google Play får vi veta. Hitills i år har Google redan betalat ut mer pengar till utvecklar eän under hela förra året.
18:11: 900 miljoner användare har Android. På en karta över världen visas dock delar där mindre än 10 procent använder Android och det är främst Sydamerika, Afrika och delar av Asien. Dit vill Android också sprida sig mer.
18:09: Sundar börjar med att prata om Android och berömmer utvecklarna för allt jobb de gör med alla appar som byggs på toppen av Chrome och Android. Han utlovar mycket kul under kvällen i form av nyheter,
18:05 Sundar talar vidare om vilka otroliga möjligheter kraften som finns i alal dessa enheter ger.
18:04: Nya mobilchefen Sundar Pichai tar över på scenen och talar om hur många enheter vi använder och hur mycket vi använder våra mobila enheter till.
18:03: Vic tar plats på scenen och hälsar alla utvecklare på plats välkomna. Konferensen hålls i Moscone Center i San Francisco där även Apple brukar hålla sina Keynotes.
Vi uppdaterar dig löpande under kvällen på mobil.se.