Stiligt och sportigt

Garmin lanserar smartklockan Lily 2 Active

Garmin lanserar sin hittills minsta smartklocka med inbyggd GPS.

Publicerad Senast uppdaterad

Garmin har idag lanserat smartklockan Lily 2 Active, det senaste tillskottet i deras kategori av smartklockor som vänder sig mer mot mode än äventyr. Klockan har en metallboett med två knappar och lcd-skärmen skyddas av Cornings Gorilla Glass 3. 

Med sina 38x38x11 millimeter och en matchvikt på 29 gram är Lily 2 Active Garmins minsta smartklocka med inbyggd GPS (GPS, Glonass samt Galileo)

Batteritiden ligger på upp till nio dagar när den används som smartklocka, och nio timmar med GPS:en aktiverad. Klockan har funktioner som träningspass direkt på displayen, Garmin Coach träningsplaner för löpning, nya sportappar och mycket mer. Den har även omfattande hälsomätning med bland annat pulsmätning vid handleden, sömnpoäng och aktivitetsmätning. 

Säkerhets- och spårningsfunktioner som assistans och händelsedetektering kan ge dig extra trygghet under löprundor, promenader eller cykelturer. Om du behöver hjälp eller om klockan upptäcker att en olycka har inträffat, skickas ett meddelande med din realtidsposition till dina nödkontakter. 

Den fungerar dessutom med både Android och Ios via Garmins egen Garmin Connect-app. 

Garmin Lily 2 Active finns ute nu i färgerna månguld, silver och jaspisgrön, med en prislapp på 4199 kronor.