Dubbla skärmar men inte vikbar

Doogee lanserar ny mobil med dubbla skärmar

Första 5G-mobilen i S-serien när Doogee lanserar sin nya modell S200.

Publicerad Senast uppdaterad

När man tänker på mobiler med två skärmar faller tankarna nuförtiden oftast på vikbara enheter, men tillverkaren Doogee tänker lite utanför ramarna. Företaget presenterar modellen S200, vars främst ess i rockärmen är att det blir företagets första 5G-mobil i S-serien. 

Som så många andra av Doogees modeller är S200 av det hårdföra slaget med aluminiumchassi, och den har både en MIL-STD-810H-certifiering och IP69/IP69K-klassificering. I praktiken innebär det att den är extremt tåligt mot allt från stötar och vibrationer till vatten och damm. Den kan till exempel fotografera på ner till 1,5 meters djup med enhetens primära 100MP-kamera som utnyttjar AI och Morpho Imaging-teknik för bästa bildkvalitet. Den kompletteras av en sensor på 20MP med night vision. 

En speciell detalj med Doogee S200 är att den erbjuder två skärmar. Den mer traditionella skärmen mäter 6,72 tum med stöd för 120 Hz bilduppdatering. På baksidan sitter det dessutom en färgskärm på 1,32 tum bland annat kan användas för att visa en klicka, aviseringar och liknande kortfattad information. 

Under motorhuven sitter det en Mediatek Dimensity 7050 tillsammans med 32 gigabyte arbetsminne och 256 gigabyte lagring. Batteriet som används ligger på gigantiska 10100 mAh med stöd för 33W laddning. 

Bland övriga detaljer finns att den erbjuder Wi-Fi 6 och levereras med Android 14. 

Doogee S200 finns tillgänglig på företagets hemsida med en prislapp på 400 dollar.